Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

500 miliardari |
|

Ștefan Țînț – 500 Miliardari Ediția 2011

Nume: Ștefan Țînț Avere: 14-15 milioane de euro Varsta: 58 de ani Resedinta: București Domeniu/Companie: Utilaje de construcții  

Ştefan Ţînţ este acţionar cu 50% în cadrul firmei Husqvarna Pădure & Grădină. Omul de afaceri care a adus în România brandul înfiinţat în 1698 evită apariţiile în media. Anul trecut, compania a înregistrat o uşoară creştere a cifrei de afaceri, de la 17,7 milioane de euro în 2009, la 18,3 milioane de euro. Omul de afaceri are şi un portofoliu imobiliar cu active exclusiviste, dar Ţînţ nu este un investitor activ în real estate.Anul trecut, compania cu afaceri în domeniul utilajelor de construcţii a avut un profit de 2,6 milioane de euro.

Omul de afaceri Ştefan Ţînţ are în portofoliul său şi brandul de decoraţiuni interioare Pierrot. Magazinul din centrul Capitalei, deschis la sfârşitul anului 2009, reuneşte produse ale unora dintre cele mai renumite companii de decoraţiuni interioare şi design din Italia şi Germania, precum Wald, Shan, Hoff Interieur şi Drescher. De acest magazin se ocupă nora sa, Georgiana Ţînţ. „Prin decoraţiunile noastre dorim să transformăm mediul interior al unei case, loc de muncă sau grădini astfel încât să-ţi transforme starea de spirit, să‑ţi fie drag să petreci cât mai mult timp acolo“, a spus aceasta.

Vezi care era averea lui Ștefan ȚÎnț în 2010

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii