Cautare
, Contributor

Leadership |
|

Stefan Schönauer, noul CFO al Immofinanz

Consiliul de Supraveghere al IMMOFINANZ l-a numit pe Stefan Schönauer în funcția de Chief Financial Officer pentru o perioadă de trei ani, măsura având efect imediat.
Photo IMMOFINANZ Stefan Schonauer

Stefan Schönauer o înlocuiește pe Birgit Noggler, care a ales să se retragă din Consiliul de Administrație începând cu 19 februarie 2016. Consiliul de Supraveghere a aprobat, de asemenea, extinderea cu patru ani a mandatului lui Dietmar Reindl. Consiliul de Administrație al IMMOFINANZ este alcătuit în prezent din Oliver Schumy, CEO, Stefan Schönauer, CFO, și Dietmar Reindl, COO.

Cine sunt premianții de la Gala Forbes Best Office Buildings 2016?

Stefan Schönauer (36 de ani) a ocupat diverse poziții de conducere în cadrul IMMOFINANZ încă din decembrie 2008, cea mai recentă ca Head of Capital Markets and Corporate Strategy. Responsabilitățile sale din ultimii ani au presupus, printre altele, managementul de proiecte corporative importante (de exemplu, spin-off-ul BUWOG și vânzarea portofoliului logistic al companiei), finanțări din piața de capital și relația cu investitorii. Anterior, Schönauer, care deține o diplomă în business management și informatică, a lucrat în cadrul Invesco Asset Management Austria.

Lecții pentru 2016 – Sorin Vișoianu, Immofinanz

Dietmar Reindl (46 de ani) este membru al Consiliului de Administrație al IMMOFINANZ începând cu luna mai 2014, fiind responsabil din funcția de COO de managementul tuturor proprietăților comerciale, precum și de activitățile de marketing. Mandatul său, care s-ar fi încheiat la sfârșitul lunii aprilie 2017, a fost extins cu patru ani, până la finalul lunii aprilie 2021.

„Prin numirea lui Stefan Schönauer și prelungirea din timp a mandatului lui Dietmar Reindl, echipa ce formează Consiliul de Administrație al IMMOFINANZ, alături de CEO-ul Oliver Schumy, este excelent organizată pentru următorii ani, urmărind optimizarea poziționării companiei, dar și asigurarea unei creșteri sustenabile și profitabile”, a declarat Michael Knap, Președintele Consiliului de Supraveghere al IMMOFINANZ.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii