Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Ștefan Chirițescu preia funcția de director de strategie al Centrade Group

La mai puțin de doi ani după ce a devenit directorul de strategie al Kubis Interactive, Ștefan Chirițescu își extinde rolul și la nivelul Cheil Centrade South-East Europe, susținând în acest fel 11 piețe în Europa de Sud-Est și clienți în Europa și Statele Unite.
Stefan Chiritescu

Promovarea lui Ștefan Chirițescu vine în contextul reorganizării departamentului de strategie la nivel de grup, pentru a alinia întreaga echipă regională la noua direcție – comunicarea creativă bazată pe analiza de date și la noile servicii de Marketing Digital, Data-Driven Retail Marketing și Omnichannel Consumer Journey.

Ștefan Chirițescu și-a început cariera în publicitate la Vitrina Felix Media în 2001, în Cluj. După zece ani petrecuți în grupul BBDO în diferite funcții, de la Head of Strategy la Head of Innovation, el și-a adăugat experiențele Ogilvy şi Cohn & Jansen JWT.

În 2017, Ștefan s-a alăturat agenției Kubis în poziţia de Head of Strategy, rol pe care îl va păstra şi în noua structură a grupului.

„Poziționarea noastră este despre idei care au impact asupra business-ului printr-o înțelegere profundă a comportamentului consumatorilor (on-line & off-line). Singura punte dintre big-data și o poveste de impact este consumatorul, iar rolul lui Ștefan este să unească cele două lumi prin insight-uri relevante brandurilor, comunităților, contextului”, subliniază Radu Florescu, CEO Cheil | Centrade South-East Europe. „Datele reprezintă cheia, iar analiza lor coerentă și completă stă la baza fiecărei campanii de succes”.

PRIMUL AN DE MARKETING: MIHAI GHYKA

„Asumarea unui rol regional reprezintă un moment important, în condițiile în care fiecare piaţă şi fiecare client se află în stadii diferite de maturitate digitală. Aduc cu mine experiența unei agenții puternice de digital, la care se adaugă avantajul competitiv al DIA (Digital Intelligence and Analytics), primul centru de analiză de date şi business intelligence operat de Cheil | Centrade România”, spune Ștefan Chirițescu.

Cheil | Centrade și Kubis Interactive fac parte din holdingul internaţional Centrade USA – cu operaţiuni în Bucureşti, Houston şi Zagreb, alături de Chainsaw Europe, Cable Direct, Zenith şi Epidemic Worldwide.

Cheil | Centrade este una dintre cele mai mari companii de comunicare din România și hub regional pentru Sud-Estul Europei, coordonând în total 11 piețe. Are sediul central în București și birouri locale în Belgrad, Zagreb și Budapesta.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii