Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

Ștefan Chirițescu este noul Head of Strategy al agenției de publicitate McCann București

Din ianuarie 2021, Ștefan Chirițescu a preluat funcția de Head of Strategy al agenției locale McCann București.
Stefan Chiritescu

Cu o experiență de 20 de ani în publicitate, Ștefan Chirițescu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați oameni de strategie din România.

Pe parcursul celor 20 de ani de carieră, el a gestionat clienți locali și regionali și a câștigat numeroase premii de eficientă și creativitate, inclusiv 38 premii EFFIE și un Grand Effie. 

 Ștefan Chirițescu se alătură echipei McCann cu o expertiză bogată în sectorul FMCG, telecom și a serviciilor bancare, marketing și consumer research.

„Sunt bucuros să mă alătur unei agenții cu un puternic ADN creativ și care și-a construit o solidă reputație în piață locală, dar, mai ales, internațională. Am venit să pun și mai mult Efficient în Creatively Efficient sloganul care ne definește. În anii ce urmează, această ecuație definită de creativitate și eficientă va arăta cât de valoros poate fi advertisingul în performanță de brand. Cred că sunt în locul potrivit pentru această demostratie”, a declarat Ștefan Chirițescu, noul Head of Strategy, McCann București.

“În McCann Worldgroup România, excelența în creație este o constantă dovedită cu rezultate tangibile iar această merge mână în mână cu angajamentul nostru de a crește business-urile și brand-urile clienților.

Curiozitatea și permanenta căutare de insight-uri reale și valoroase sunt în ADN-ul McCann.

Ștefan se alătură agenției într-o perioadă cu multe provocări, dar este o perioadă care cu siguranță va crea oportunități și ne va deschide noi perspective în viitor. Sunt sigură că experiență și pasiunea pe care le aduce Ștefan vor influența pozitiv direcția în care McCann va merge mai departe”, a declarat Sagit Tzur LahavCEO McCann Worldgroup România.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii