Cautare
, Contributor

Forbes.com

Lifestyle |
|

Ştefan Bănică divorţează de Andreea Marin pe Facebook

banica.jpg
Cei doi au anunţat vestea pe conturile lor de Facebook.   Ştefan Bănică a fost primul care a postat mesajul pe pagina sa de Facebook, urmat la circa 10 minute de Andreea Marin.

Mesajul celor doi este identic:

"Dragii noștri, acest mesaj este pentru cei cărora le pasă cu adevărat de evoluția noastră profesională și personală și care ne respectă intimitatea. După 7 ani de căsnicie, am decis de comun acord că e mai bine pentru noi să ne separăm, cu respect pentru tot ceea ce am construit împreună și pentru copilul nostru.

Planurile noastre de viitor nu mai coincid, dar vom continua să avem o relație civilizată, caldă, atât pentru fetița noastră, cât și pentru noi. Ne-am trăit relația cu discreție, atât cât ne-a permis statutul de persoană publică, ce înseamnă pentru alții în ziua de astazi, din păcate, transformarea vieții particulare într-o telenovelă.

Dorința noastră este să depășim și acest moment cu aceeași discreție, chiar dacă suntem conștienți de valul de speculații și neadevăruri ce va urma, de aceea vă rugăm să înțelegeți decizia noastră de a nu acorda interviuri, spre a ne proteja familiile și mai ales copiii. Vă mulțumim, un gând bun!". – Andreea şi Ştefan Bănică.

În ianuarie 2006, Ştefan Bănică s-a căsătorit cu realizatoarea TV, Andreea Marin, care a născut pe 15 decembrie 2007 o fetiță pe nume Ana Violeta.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii