Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

SportsMoney |
|

Steaua lui Gigi Becali și-a schimbat numele în Fotbal Club FCSB SA

FC Steaua București, echipă deținută de Gigi Becali, și-a schimbat numele în Fotbal Club FCSB SA, a anunțat, joi, Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, la finalul ședinței Comitetului Executiv al FRF, în care s-a aprobat această decizie, informează AGERPRES.
FCSB

Răzvan Burleanu a declarat jurnaliștilor prezenți la Casa Fotbalului: „Dacă veți avea întrebări legate de palmares, ceea ce pot să vă spun este că Federația Română de Fotbal nu are competența de a se pronunța într-o asemenea speță, rămânând practic la latitudinea instanțelor judecătorești.”

Președintele FRF a precizat: „Vom comunica schimbarea numelui Steaua către UEFA, rămânând să avem o decizie din partea lor”.

Fotbal Club FCSB SA va fi numele roș-albaștrilor în toate documentele și competițiile Federației Române de Fotbal și Ligii Profesioniste de Fotbal începând de joi.

Clubul Sportiv al Armatei Steaua București a acționat în instanță clubul FC Steaua în 2011, cerând anularea mărcii înregistrate de gruparea din Liga I.

În anul 2015, FC Steaua a pierdut marca Steaua București, Înalta Curte de Casație și Justiție (ICCJ) respingând contestația în anulare formulată de gruparea patronată de Gigi Becali.

CSA Steaua a anunțat că din vară va înscrie o echipă de seniori sub nume Steaua București în Liga a 4-a și aceasta va avea palmaresul echipei până în 2003, în timp ce Fotbal Club FCSB SA va deține palmaresul din 2003 până în prezent.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii