Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Fuziuni și achiziții |
|

Stațiile NEXT-E, disponibile pe o singură platformă

Toate stațiile destinate încărcării rapide și utrarapide NEXT-E se vor regăsi pe o singură platformă după un parteneriat încheiat între membrii proiectului și specialistul digital în e-mobilitate Hubject.
 aboneaza-te
shutterstock_192060521

Conform noului parteneriat, cele 222 de staţii multi-standard de încărcare rapidă (50 kW) şi cele 30 de staţii de încărcare ultrarapidă (150-350 kW) vor fi integrate pe o platformă interoperabilă oferită de Hubject, cea mai mare reţea de staţii de încărcare pentru furnizori interoperabili din lume, facilitând astfel călătoriile pe distanţe lungi în regiune, anunță Agerpres.

“Situaţia aceasta se va schimba. Prin adăugarea celor 222 de staţii de încărcare rapidă şi a celor 30 de staţii de încărcare ultrarapidă de către membrii consorţiului NEXT-E la platforma interoperabilă Hubject, orice vehicul electric va putea fi condus fără griji de la graniţa cehă la Marea Adriatică sau la Marea Neagră, utilizând o singură aplicaţie. Astfel, utilizatorii îşi vor putea încărca maşinile în toate staţiile de încărcare ale proiectului NEXT-E prin intermediul platformei interoperabile de la Hubject, determinând astfel o creştere extinsă a mobilităţii clienţilor de e-mobilitate din toate ţările NEXT-E”, se arată într-un comunicat.

Proiectul NEXT-E este cofinanţat prin Mecanismul pentru Interconectarea Europei al UE (Connecting Europe Facility – CEF), reprezintă cooperarea dintre patru companii din sectorul energetic – companiile din cadrul Grupului E.ON din Republica Cehă, România şi Slovacia, HEP – Hrvatska elektroprivreda din Croaţia, companiile Grupului MOL din Ungaria, Croaţia, Republica Cehă, România şi Slovenia, Grupul Petrol din Slovenia şi Croaţia – şi doi producători de autovehicule.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii