FacebookTwitterLinkedIn

Fanii tenisului vor avea la dispoziție, prin intermediul Eurosport și Eurosport Player, imagini și conținut de pe toate terenurile de joc și din toate meciurile disputate la Australian Open.

Cu drepturi exclusive de transmisiune în Europa, Eurosport pune la dispoziție peste 300 ore de transmisiuni în direct, o echipă de experți și comentatori de top și multe alte modalități inovative de prezentare și analiză a celor mai importante momente de la Australian Open.

Mats Wilander, câștigător a șapte titluri de Grand Slam, expert și prezentator Eurosport, a declarat: „Australian Open este turneul cel mai îndrăgit de jucători. Prin atmosfera sa relaxată, le oferă cadrul perfect să joace cel mai bun tenis pentru fanii care îi urmăresc din Europa. De aceea, sunt absolut sigur că noi, echipa Eurosport, le oferim fanilor noștri cel mai bun conținut din tenisul mondial.”

Experții la fileu

Analiza competiției va fi făcută de o adevărată echipă de legende ale tenisului, cu John McEnroe, Boris Becker și Mats Wilander în prim-plan. În plus, Wilander și Barbara Schett vor fi gazdele bine-cunoscutei emisiuni „Game, Schett and Mats”.

John McEnroe revine pe ecrane în 2018 pentru că atunci când Comisarul din Tenis vorbește, toată lumea ascultă. Cu un format condensat și cu subiecte noi, emisiunea „The Commissioner of Tennis” îi dă ocazia legendei americane să își spună părerea într-un mod original despre cele mai noi și interesante știri de la Melbourne.

AFLĂ AICI ȘI ACUM BUGETELE DE PUBLICITATE ATRASE DE TELEVIZIUNILE DE ȘTIRI ÎN 2017

Mai multe noutăți

Patrick Mouratoglou revine cu „The Coach”, emisiunea în care antrenorul Serenei Williams combină analiza clasică și tehnologia într-un studio cu realitate augmentată. Astfel, fanii și jucătorii vor putea să afle mai multe și să înțeleagă ultimele trenduri și evoluții din tenisul de top. Fie că analizează cauzele pentru care un jucător este într-o  formă mai puţin bună sau de ce o lovitură este mai eficientă pentru un jucător în comparație cu alta, Mouratoglou se va asigura că fanii tenisului sunt la zi cu toate informațiile disponibile.

Eurosport continuă și în tenis demersul său de a explica fanilor ce stă în spatele fiecărui sport prin seria de emisiuni Sports Explainer. După ce a prezentat secretul forehand-ului lui Rafael Nadal și modul de pregătire al lui Stan Wawrinka, Sports Explainer îl aduce în prim-plan pe Roger Federer și urmărește evoluția incredibilă a jocului său în 2017, an în care a câștigat două titluri de Mare Șlem.

Perioada premergătoare Australian Open va fi dedicată carierei lui Roger Federer, cu cele mai bune momente din meciurile jucate la primul Grand Slam al anului, printre care și duelul de neuitat în cinci seturi cu Rafael Nadal din finala de anul trecut. Conținutul difuzat de Eurosport pe durata turneului va fi completat și de formate scurte dedicate platformelor de digital și social media, pentru ca fanii să poată fi permanent la curent cu acțiunea din Australia chiar la prima oră a dimineții, totul prin intermediul noului format Aussie Breakfast.

IATĂ EXCLUSIVITATEA: CINE SUNT STĂPÂNII BUGETELOR DE PUBLICITATE TV ÎN 2017

Mai mult de un turneu de două săptămâni

Eurosport va extinde numărul de terenuri de pe care vor fi difuzate meciuri din calificările pentru Australian Open, comparativ cu 2017.

Tragerea la sorți pentru tabloul principal este, de asemenea, transmisă în direct pe Eurosport și Eurosport Player joi, 11 ianuarie de la ora 10:30.

Transmisiunea Eurosport din 2017 de la Australian Open a reprezentat un record în materie de audiență. Peste 20.7 milioane de telespectatori au urmărit finala de simplu dintre Roger Federer și Rafael Nadal, transformând-o în a doua cea mai urmărită transmisiune în direct din istoria Eurosport.

Calendarul transmisiunilor de tenis Eurosport în ianuarie 2018:

7-13 ianuarie 2018 – ATP Sydney

10-13 ianuarie – Australian Open – calificări

15-28 ianuarie – Australian Open