Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Statele Unite: Peste 69.000 de cazuri noi de coronavirus în ultimele 24 de ore

SUA a înregistrat un nou record de cazuri COVID-19 pentru a 3-a zi consecutivă, cu peste 69.000 de infectări într-o singură zi, potrivit unei analize făcute de Reuters.  
 aboneaza-te
masca sua coronavirus covid

Nouă state americane – Alaska, Georgia, Idaho, Iowa, Louisiana, Montana, Ohio, Utah și Wisconsin – au atins, de asemenea, cifre record de infecții în ultimele 24 de ore.

În Texas, o altă zonă fierbinte, guvernatorul Greg Abbott a avertizat vineri că ar putea fi impuse noi restricții dacă cele actuale de purtare a măștii și de distanțare socială nu se dovedesc eficiente în reducerea numărului de cazuri și de spitalizări.

Amânarea adoptării unor măsuri mai stricte ar putea duce la închiderea afacerilor, a spus guvernatorul republican, adăugând că acesta e ultimul lucru pe care și-l dorește.

California a anunțat vineri că statul va elibera până la 8.000 de deținuți pentru a încetini răspândirea COVID-19 în închisori. În închisoarea din San Quentin, situată în afara orașului San Francisco, jumătate dintre cei aproximativ 3.300 de deținuți au fost testați pozitiv.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii