Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Statele Unite încep relaxarea restricțiilor în ciuda pandemiei

Pentru prima data toate statele americane relaxeaza restrictiile de la declansarea pandemiei de COVID-19. State precum Georgia si Texas deruleaza planuri agresive de reluare a economiei.
america profimedia-0519934086

Cu toate acestea, statele New York, California si Pennsylvania trateaza inca cu prudenta situatia actuala si au redeschis numai zonele in care s-au raportat scaderi ale numarului de infectati.

Totodata, medicii ridica semnale de alarma afirmand faptul ca pericolul nu a trecut iar cetatenii americani inca sunt in pericol de infectare.

„Parcurile se redeschid, plajele se redeschid. La un moment dat, trebuie să ne redeschidem ţara. Iar oamenii vor fi în siguranţă. Am învăţat multe. Am învăţat despre această teribilă infecţie, dar nu avem de ales, nu putem rămâne închişi” a declarat Donald Trump, preşedintele SUA.

De asemenea, guvernatorii afirma ca de acum inainte, responsabilitatea in cea mai mare masura revine populatiei care va trebui sa respecte in continuare regulile de distantare sociala inca in vigoare.

Sursa foto: Profimedia

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii