Cautare
, Contributor

Explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor. www.georgianaciofoaia.ro

Orologerie de lux |
|

Starurile de la Hollywood au strălucit purtând PIAGET în cadrul Golden Globes 2017

Nominalizații la Globul de Aur Jessica Chastain, Ryan Reynolds și prezentatorul Matt Damon au purtat în seara festivităților bijuterii Piaget, care au completat ținutele desăvârșite purtate de staruri la decernarea Premiilor Globul de Aur.
 aboneaza-te
74th Annual Golden Globe Awards - Arrivals

Bijuteriile și ceasurile Piaget au fost accesoriile perfecte pentru strălucitoarele ținute ale vedetelor de la Hollywood aflate la cea de-a 74-a Gală a Premiilor Globul de Aur. Ambasadorii internaționali ai brandului Jessica Chastain și Ryan Reynolds au purtat piese semnate Piaget pe covorul roșu.

 aboneaza-te
Piaget Rose necklace in 18K white gold set

Jessica Chastain, nominalizată pentru rolul din filmul „Miss Sloane”, a făcut o declarație superbă de feminitate, purtând un colier Piaget Rose în aur alb de 18 carate și un set cu 265 de diamante. Mereu elegantul Ryan Reynolds, care a fost nominalizat pentru rolul său în „Deadpool”, și-a completat ținuta cu un ceas Piaget Altiplano de 38mm, din aur roz 18 carate pe o curea de aligator negru.

Piaget Altiplano watch, 38mm. Case in 18K rose gold. Manufacture Piaget 430P 74th Annual Golden Globe Awards - Arrivals

Un mai vechi prieten al brandului, Matt Damon, producătorul dramei „Manchester by the Sea”, a purtat încă o dată Piaget la Globul de Aur. „Marțianul” a ales în acest an modelul ultra-subțire Piaget Altiplano de 40 mm în aur roz de 18 ceas carate, cu un cadran gri și butonii Piagets din aur alb.

sf

David Harbour, starul din „Stranger Things” a ales, de asemenea un Altiplano pentru covorul rosu. Actorul, a ales un ceas Piaget Altiplano Skeleton de 38mm, din aur roz. El a purtat, de asemenea, modelul 43mm Piaget Altiplano la mai multe Golden Globe pre-părți pe parcursul week-end.

Amy Landecker
Piaget Limelight Couture Precieuse cuff watch. Case in 18K rose gold

De asemenea și actrița din „Transparent” a strălucit pe covorul roșu purtând un ceas Piaget Limelight Couture Precieuse și o pereche de cercei Possession din aur roz de 18 carate cu diamante.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii