FacebookTwitterLinkedIn

Pentru competiția deschisă aplicanților din întreaga lume, care a fost lansată în 2015, se poate aplica prin intermediul site-ului www.metroaccelerator.com.

Aplicațiile se fac în limba engleză și constau în completarea unui chestionar și, opțional, trimiterea unui material video.

Propunerile trimise vor fi evaluate și selectate de un grup de consultanți din cadrul Metro și Techstars, prin interviuri telefonice sau față în față, iar câștigătorii vor fi anunțați pe 12 iunie 2017, la Berlin.

Fiecare startup câștigător va beneficia de consultanță din partea unui grup de mentori, format din reprezentanți Metro, Techstars, precum și de la companii partenere pe durata a trei luni (iunie-septembrie), de la momentul anunțării acestora.

Pentru dezvoltarea ideii propuse, fiecare startup va primi investiții în valoare de 120.000 euro din partea Metro, care se află în țara noastră din octombrie 1996, prin Metro Cash & Carry Internaţional.

Soluțiile câștigătoare vor fi testate începând cu luna septembrie 2017.

Startup-urile își vor prezenta companiile în fața investitorilor, reprezentanților principalilor lideri din domeniu și publicului, în cadrul Demo Day – Ziua Demo (de testare), care va fi organizată în septembrie 2017, la Berlin.