Cautare
, Contributor

Servicii Financiare & Imobiliare & Auto

Afaceri |
|

Startup-ul românesc de tehnologie Atta Systems se extinde în Asia

Atta Systems, furnizorul global de servicii software de top, fondat în România, a anunțat astăzi deschiderea unui nou birou în Singapore.
Atta Sytems Founders

Compania își propune să își aducă aportul la transformarea digitală din regiune prin furnizarea clienților săi de servicii de dezvoltare software și strategie de produse software, de înaltă calitate, consolidându-și astfel activitatea în Asia.

Portofoliul de clienți Atta Systems acoperă America de Nord, Europa și Asia, cuprinzând clienți din țări precum SUA, Marea Britanie, Olanda, Germania, România, Singapore și Malaezia. Printre aceștia se regăsesc nume sonore la nivel mondial, precum UiPath, Carrefour sau EY, Banca Mondială, UNICEF și alte agenții ale ONU, dar și startup-uri de succes din domeniul medical precum Medicai sau SkinVision, branduri din zona de mobilitate și transport, precum Clever Taxi și UrbanAir sau de entertainment și cultură, ca VRTW – Vinyl, Rum, Tapas & Wine și Animest.

Suntem entuziasmați să inaugurăm primul nostru birou din Asia, în Singapore. Am lucrat în ultimul an la soluții software pentru o serie de companii din regiune și considerăm că există un mare potențial de dezvoltare pentru noi pe piața asiatică. Suntem încrezători că experiența noastră de 5 ani de dezvoltare de produse software relevante pentru clienți din România, SUA și Europa ne va ajuta să livrăm același standard ridicat de servicii și clienților noștri din Asia”, a afirmat Andrei Blaj, Managing Partner and Co-founder, Atta Systems.

Printre cele mai importante proiecte dezvoltate de Atta Systems se numără Aurora – platforma realizată pentru UNICEF, care a adus echipei Atta Systems premiul „Client of the Year”, în cadrul evenimentului Gala ANIS 2020 și Medicai, unul dintre startup-urile din domeniul medtech cu cea mai accelerată creștere din Europa, care până în prezent a atras o finanțare totală de aproape un milion de dolari.

În acest an, compania își propune consolidarea activității sale de pe continentul asiatic, prin intermediul biroului din Singapore, cât și continuarea creșterii din ultimii 5 ani și extinderea sa pe coasta de est a Statelor Unite ale Americii.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii