Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering automotive and transportation, as well as other industries. Have any news tip? Drop me an email at iulian.luca@forbes.ro

Afaceri |
|

Startup-ul românesc Bob Concierge a ridicat o nouă finanțare în valoare de 6 milioane de euro

Startup-ul românesc Bob Concierge, care a construit un dispozitiv automatizat de vânzare de produse și servicii pentru scările din complexele rezidențiale, a ridicat o finanțare de 6 milioane de euro de la fondul de investiții american NCH Capital.
mihail girnet

Cu această nouă rundă de finanțare de 6 milioane de euro, primită de la fondul de investiții american NCH Capital, echipa Bob Concierge are ca obiectiv scalarea business-ului, astfel încât să devină cel mai important marketplace al serviciilor rezidențiale din România și din S-E Europei. Investițiile totale în startup-ul românesc cumulează 11 milioane de euro.

În prezent, Bob Concierge operează o rețea de 64 de aparate în București și încă 100 în proces de instalare. Proiectul va utiliza finanțarea obținută pentru dezvoltarea rețelei în țară și la nivel internațional.

Bob Concierge este un startup dezvoltat integral în România care aduce în locuințe un mini-shop automat, cu alimente și băuturi, complimentat cu o platforma online Uncle Bob de produse esențiale și o gamă de servicii casnice.

Proiectul Bob Concierge este primul în lume de acest gen, fiind bazat pe tehnologii de tip Internet of Things și folosind inteligență artificială pentru asigura un lanț integrat complet de business, de la logistică la comercializare. Astfel, Bob Concierge își propune crearea unei rețele de 5.000 de aparate în România și 50.000 de aparate în Europa în următorii ani.

„Puține startup-uri în România și Europa au curajul de a dezvolta soluții de hardware inteligent. Noi suntem convinși că inovațiile bazate doar pe software sunt acum în apogeu, dar în viitor vor decădea din cauza limitărilor pe care le au. Viitorul aparține hardware-ului automatizat dotat cu inteligență artificială”, a declarat Mihail Gîrneț, CEO-ul Bob Concierge.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii