FacebookTwitterLinkedIn

Prin intermediul acestuia își propune să simplifice livrările urbane și să ajute afacerile locale care au nevoie de un astfel de serviciu pentru a rămâne în legătură cu clienții lor. Acesta se adresează comercianților din domenii precum e-commerce și food, mai ales în contextul generat de pandemia de COVID-19, prin livrări fără comision.

Serviciul de delivery lansat de Neobility dispune de o flotă de câteva sute de mașini care sunt în permanență în mișcare în București, primul oraș în care serviciul va fi disponibil. E vizată însă și extinderea către alte orașe, pentru următoarele săptămâni, în raport cu cererea din partea comercianților locali. Prima etapă din dezvoltarea serviciului vizează livrări la un cost fracționar pentru aproape 20 de comercianți din Capitală. Costul de utilizare este de zero lei pentru clientul final, iar suma pe care o are comerciantul de achitat este de 1 leu per kilometru.

„Prin intermediul platformei Neobility ne-am asumat dezvoltarea mobilității urbane, iar acum, în contextul creat de pandemia Covid-19, înțelegem că afacerile locale au nevoie de susținere. De aceea, prin noul serviciu de delivery, oferim sprijin esențial în această perioadă: livrări rapide, la un cost fracționar. Știm și înțelegem cât de important este pentru companiile autohtone să poată livra către clienții lor ceea ce produc, într-un interval scurt. Propunerea noastră e noul transport în comun al bunurilor și face parte din scopul nostru de a susține digitalizarea urbană și de a face viața în oraș mai simplă, mai bună, în special în această perioadă de criză pe care cu toții o traversăm”, a declarat Mihai Rotaru, founder și CEO al Neobility.

Pentru șoferii înscriși în aplicație beneficiile vin din faptul că serviciul de delivery de la Neobility practică cel mai avantajos tarif din piață, aceștia fiind plătiți chiar și atunci când costul nu e acoperit de cursă.

Echipa care a dezvoltat serviciul de delivery de la Neobility este formată din 12 persoane care au lucrat intens în ultimele săptămâni pentru a lansa acest produs de care comercianții din România au nevoie tot mai mare pe măsură ce comerțul online a crescut considerabil. Neobility creează tehnologii prin intermediul cărora susține mobilitatea urbană, cu scopul de a îmbunătăți deplasarea locuitorilor în orașe.