FacebookTwitterLinkedIn

La rundă și-au anunțat participarea investitorii deja existenți – fondurile de venture capital Early Game Ventures și RocaX, precum și alte fonduri de investiții precum Simple Capital, Netopia Investments, Growceanu și alți angel investors. Aceștia vor asigura un total de 403.000 de euro. Fondatorii vor împrumuta și ei compania cu 150.000 de euro prin convertible loans, din obiectivul de 785.000 de euro al rundei. Pentru restul de 230.000 de euro, Milluu anunță listarea oficială publică pe Seedblink marți, 16 februarie 2021.

“Pentru noi ca echipă, componenta de tehnologie este una extrem de importantă și, din fericire, începe să fie una foarte importantă și pentru cei care închiriază un apartament, fie ei chiriași sau proprietari. Acest lucru ne motivează să găsim și să dezvoltăm cele mai facile și eficiente soluții digitale care să facă închirierea unui apartament la fel de simplă ca o comandă de mâncare sau de taxi”, declară Florin Stoian, Fondator și CEO al Milluu.

La sfârșitul anului 2019, Milluu a primit o investiție de 200.000 de euro de la fondurile de investiții Early Game Ventures (EGV) și RocaX.

În urma noii runde de finanțare, evaluarea companiei se va ridica la 4,25 milioane de euro. La sfârșitul anului 2021, compania preconizează că va avea o evaluare de peste 10 milioane de euro, la o cifră de afaceri de peste 2,5 milioane de euro și venituri recurente anuale de peste 500.000 de euro.

Milluu intenționează replicarea modelului său de business în Varșovia, Polonia fiind prima piață după cea locală în care compania intenționează să își extindă serviciile.