FacebookTwitterLinkedIn

Peste 10 modele Apple și Samsung recondiționate sunt expuse în secțiunea IT & Electrocasnice a hipermarketului Auchan, în cadrul unui stand dedicat. În funcție de evoluția proiectului, standurile dedicate din Auchan Titan și Auchan Drumul Tabere pot fi răspândite și în alte locații, potivit unui comunicat de presă.

Am intrat pe piața smartphone-urilor din România în urmă cu șapte luni, oferind telefoane recondiționate cu multe dintre avantajele unor modele noi. Combinând vânzările magazinului nostru online www.fenix.eco cu cele din spațiul fizic din Auchan, ne așteptăm la o creștere și mai accelerată a vânzărilor”, a declarat antreprenorul în serie și business angel-ul Grégoire Vigroux.

Lansat în luna aprilie, fenix.eco a început să funcționeze ca un magazin online care are disponibile în oferta sa peste 20 de modele de smartphone-uri recondiționate. Compania vinde patru mărci de telefoane  (Apple, Samsung, Sony și Huawei).

Suntem bucuroși că am putut demara această colaborare cu fenix.eco, un start-up care, prin modelul său de business, se aliniază misiunii noastre de a reduce amprenta asupra mediului înconjurător, prin extinderea perioadei de utilizare a produselor. Astfel, introducem în oferta noastră o soluție inovatoare pentru comerțul în magazine de mare suprafață: telefoane recondiționate, cu garanție, la prețuri excelente. Demarăm acest proiect pilot în magazinele Auchan Titan și Drumul Taberei și ne dorim că acesta să fie bine primit în rândul clienților pentru a-l putea extinde ulterior și în restul magazinelor Auchan”, a adăugat Ionuț Ardeleanu, Director General Auchan,