Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Startup-ul Deepstash cofondat de Vladimir Oane, alumni „Forbes 30 sub 30”, a primit o finanțare de 3 milioane de dolari

Deepstash, noul start-up tech condus de Vladimir Oane, a luat o finantare de 3 milioane de dolari.
114 RO30 Vladimir Oane

Compania Deepstash, cofondată de Vladimir Oane, alumni Forbes 30sub30,  a anunțat o investiție de 3 milioane de euro din partea Connect Ventures, GapMinder VC și Cultivate Capital.

„Am realizat că modul în care ne folosim atenția e modul în care ne petrecem viețile și cred că este nevoie de interacțiuni care să conteze și informații bune”, a spus Vladimir Oane pentru Sifted.eu.

Deepstash e o platformă unde oamenii se conectează în jurul conținutului, adică articole, videoclipuri sau podcast-uri. Aplicația oferă conținut curatoriat din diverse surse pentru a nu ne mai pierde într-un zgomot informațional. Deepstash are peste un milion de utilizatori din peste 150 de țări.

Fondul de investitii local GapMinder Venture Capital a facut o investitie suplimentară de 550.000 de dolari în startup-ul local Deepstash, care facilitează identificarea, colectarea și organizarea ideilor care sunt de interes pentru companii și descoperă reacții negative în social media. Astfel, investiția totală a fondului de investiții în startup-ul local ajunge la 1,1 mil. dolari, potrivit unui comunicat de presă transmis de GapMinder.

Vladimit Oane este unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori din domeniul IT din România. Tânărul antreprenor este cofondator al uberVu, companie românească specializată în monitorizarea informaţiilor care apar pe diferite reţele de socializare despre firme, vândută în 2014 către gigantul canadian Hootsuite. Face parte din generațiile Forbes România „30 sub 30” și este președintele boardului Asociației Tech Lounge și președintele board-ului Innovation Labs, accelerator pentru studenții români care vor să facă primii pași în antreprenoriatul tehnologic, un proiect pornit de Răzvan Rughiniș și Andrei Pitiș.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii