Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

Startup-ul Canva este evaluat la 6 mld. dolari după o nouă rundă de finanțare în valoare de 60 de milioane de dolari

Compania Canva, platforma de design grafic, a anunțat închiderea unei runde de finanțare de 60 de milioane de dolari, aducând astfel evaluarea business-ului la 6 miliarde de dolari.
Canva shutterstock_1077870725

Startup-ul a strâns finanțări de peste 300 de milioane de dolari de la investitori precum Bond, General Catalyst, Sequoia Capital China, Felicis Ventures și Blackbird Ventures, potrivit Techcrunch.

Blackbird și Sequoia Capital China au condus această rundă de finanțare, iar co-fondatorul Cliff Obrecht a spus că își dorește să rămână cu investitorii existenți, pentru că ei sunt cei care au pariat pe companie atunci când era la început.

În pandemie, Canva și-a plătit în continuare angajații, dar a înghețat angajările. De asemenea, startup-ul și-a închis birourile și a implementat rapid modelul de work from home.

Compania a înregistrat o creștere de 50% în proiectele partajate și o creștere de aproximativ 25% a design-urilor create în fiecare lună. În general, Canva are o creștere de 100% în fiecare an – atât în ​​venituri, cât și în utilizatori (30 de milioane de utilizatori activi lunar, în 190 de țări).

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii