Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Startarium Business Bootcamp a avut loc astăzi în cadrul Romanian Design Week

Dezvoltat împreună cu Startarium în Cartierul Creativ (spațiul de tip pop-up creat pe Calea Victoriei, nr.46) Startarium Business Bootcamp a cuprins trei sesiuni de discuții și workshop-uri aplicate, în care antreprenori și consultanți cu experiență au discutat despre marketing, pricing, crowdfunding și alte metode de supraviețuire în industria creativă.
startarium

O serie de antreprenori au punctat care sunt cele mai importante lucruri de reținut atunci când o afacere se află la început de drum. Printre speakeri s-au numărat și Cătălin Vasile (Head of Advisory Channels Management al ING), Sonia Micu (fondator NALU), Irina Dițu (cofondator Vizualist) și Dragoș Motică (Cofondator Ubikubi) care au adus în prim-plan metodele de finanțare al unui start-up.

„Este greu să alegi metodele de finanțare. Fiecare antreprenor trebuie să își aleagă metodele de finanțare în funcție de nevoi. Uneori cea mai bună idee este un partener, alteori este să participi la competiții să obții bani, alteori este să faci crowdfunding”, a declarat Cătălin Vasile, Head of Advisory Channels Management al ING.

Sonia Micu, a fondat în iulie 2016 brandului de lenjerie NALU, cu o investiție de 30.000 de euro, venită din partea prietenilor și a familiei. Ulterior acesteia, a urmat, la începutul acestui an, obținerea premiul cel mare în valoare de 70.000 de euro, oferit în cadrul celei de-a doua ediții a Startarium Pitch Day, organizat de Impact Hub. Suma obținută a fost investită în mărirea nivelului de producție: Principala problemă cu care am ajuns la competiție a fost cea legată de stoc, de faptul că într-un business ca NALU ai nevoie de un stoc foarte mare ca să atingi nivelul de vânzări optim”, precizat aceasta. 

Startarium este cea mai complexă platformă online pentru susținerea și educarea antreprenorilor și startup-urilor, lansată în 2016. Conținutul este structurat în mai multe module funcționale-instrumente de business, cursuri online, interviuri cu antreprenori români, platformă de crowdfunding, mentorat, networking și pitching.

 

Citește și: Sonia Micu, fondatoarea NALU: Ideea afacerii a pornit de la nevoia unui alt fel de a trăi: unul în care consumăm mai puțin, deținem mai puține lucruri și mai puțin complicate

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii