Cautare
, Staff

Tech |
|

Start-up-urile din tehnologie pot aplica pentru un program de mentorat al Mastercard, până pe 23 aprilie

Antreprenorii din tehnologie, specializați pe banking și pe plăți, au la dispoziție zece zile să se înscrie la sesiunea de vară a programului global Start Path 2017.
Start Up - Net Plus

Mastercard susţine start-up-urile din domeniul inteligenţei artificiale (IA) care regândesc serviciile de banking şi plăţi și care se află într-o faza avansată de consolidare a businessului prin programul global Start Path, o inițiativă destinată start-up-urilor așteptate să modeleze viitorul comerțului. Lansat la finele anului 2014, acesta are ca obiectiv să ajute start-up-urile să îşi crească businessul mai rapid decât ar fi putut să o facă singure, prin consultanța primită de la rețeaua globală de experți a Mastercard.

Pentru acest program, Mastercard a deschis sesiunea de înscrieri pentru cursurile de vară, programul virtual având o durată de șase luni. Înscrierea pentru această sesiune este deschisă până pe 23 aprilie 2017, ora 11:59 EST. Pentru completarea formularului de înscriere, start-up-urile interesate pot vizita site-ul www.startpath.com.

În sesiunea din primăvară, trei dintre cele cinci start-up-uri care s-au alăturat programului Start Path 2017 au ca domeniu de activitate IA, folosind-o pentru a analiza comportamentul consumatorului, pentru a crește interesul clienților faţă de magazine sau de filialele băncilor, precum și pentru a calcula facturile sau extrasele de cont, ceea ce determină o varietate de inovații în retail.

Celelalte două start-up-uri au dezvoltat soluții care extind accesul la retail al consumatorilor prin dezvoltarea serviciului POS. De exemplu, compania Divido, cu sediul în Londra, le oferă proprietarilor de magazine și dezvoltatorilor din domeniul retail o platformă omnichannel care le permite consumatorilor să eșaloneze o plată mare în mai multe rate. Endor, din Tel Aviv, este prima platformă software inteligentă care le permite oamenilor de afaceri să adreseze orice întrebare predictibilă și să primească răspunsuri relevante, în timp scurt şi cu privire la orice domeniu.

În aceeași sesiune au mai fost incluse Fluid IA și NetPlusDotCom. Prima combină IA cu realitatea augmentată, pentru a crea experiențe de ultimă generație în materie de servicii bancare și de comerț, atât în filiale, cât și în magazine, pentru clienții acestora. A doua îi ajută pe retaileri să facă tranziția de la „fizic” la „virtual”, oferindu-le clienților servicii suplimentare de plată online.

„Start-up-urile din domeniul fintech, din întreaga lume, contribuie la proiectarea unui viitor digitalEle aduc o abordare nouă care contribuie la creșterea opțiunilor și experiențelor pentru clienți într-o varietate de industrii. Activitatea nostră alături de aceste companii ne ajută să conectăm noi tehnologii cu rețele financiare de încredere și sigure, precum și cu procesele asociate acestora, astfel încât să putem crea o experiență comercială mai facilă și mai profitabilă pentru clienții noștri, declară Amy Neale, vicepreședintele Mastercard Start Path.

Din 2014 până în prezent, echipa Start Path a atras atenția a mai mult de 5.000 de start-up-uri, dintre care a lucrat îndeaproape cu 100 din 24 de țări. Pe durata primelor patru cursuri, 20% dintre participanți au lucrat cu Mastercard în cadrul unor proiecte comerciale sau pilot. În Europa, Mastercard colaborează cu DigiSEq, un serviciu de plată care are la bază conceptul de Internet of Things (IoT, Internet al Lucrurilor) și care presupune conectarea utilizatorilor de dispozitive DigiSEq cu serviciile de internet banking prin token ale Mastercard, permițând efectuarea de plăți prin toate dispozitivele digitale.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii