Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

Bani și Investiţii |
|

Start-up-ul tech de curierat ultra-rapid BeeFast a primit o investiție de 500.000 de euro

BeeFast - start-up tech de curierat ultra-rapid si integrare digitală pentru business-uri offline – a primit o investiție de 500.000 de euro pentru dezvoltarea business-ului prin extindere și consolidare la nivel operațional.
bee fast

Infuzia de capital vine de la un investitor privat, valoarea din prezent a BeeFast fiind estimată la 3 milioane de euro.

BeeFast a fost lansată la finalul lui 2019 și a devenit o soluție la problema livrărilor ultra-rapide pe zona București- Ilfov, în special în perioada pandemică. Astfel, BeeFast a ajuns de la o medie de 16 comenzi/zi în ianuarie 2020 la aproape 400 comenzi/zi în ianuarie 2021 și 500 de comenzi/zi în prezent.

„Dezvoltările din ultimul an și soluțiile propuse de BeeFast pentru segmentele de piață dinamice din online au dus la o creștere constantă a numărului de curieri și clienților parteneri, iar acest lucru s-a reflectat și în cifra de afaceri. Astfel, la jumătatea lui 2021, BeeFast a înregistrat o cifră de afaceri în creștere cu 350% față de perioada similară a anului trecut”, au subliniat reprezentanții companiei.

În prezent, BeeFast gestionează livrările rapide a peste 300 business-uri locale – restaurante, magazine online de băuturi, de electrocasnice, de accesorii, magazine din segmentul fashion și florării. Platforma încadrează peste 1.500 de curieri activi.

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii