FacebookTwitterLinkedIn

Start-up-ul agritech a lansat Agrobazar App, prin care își propune tehnologizarea procesului de vânzare – cumpărare dintre clienți și companiile partenere. Agrobazar App este un instrument prin care clienții primesc consultanță de la specialiști în agricultură. Chromosome Dynamics planifică monetizarea aplicației Agrobazar ”as a service” în Ungaria, Austria, Germania, Polonia și Italia.

Agrobazar App este un proiect important al companiei Chromosome Dynamics. Este o aplicație accesibilă și se dorește a fi un sprijin pentru agricultorii din România și, în viitor, din Europa. Vrem să susținem pasiunea pentru agricultură și munca zilnică a fermierilor. De la consultanță în agribusiness la o gamă diversificată de inputuri și utilaje agricole, suntem siguri că Agrobazar acoperă toate nevoile clienților noștri. Scopul nostru este ca prin intermediul Agrobazar App, să oferim agricultorilor soluții bune și rapide, pentru gestionarea nevoilor din ferme.” a declarat Ionel Mugurel Gabriel, acționar majoritar al companiei Chromosome Dynamics SA.

Chromosome Dynamics a fost înființată în anul 2020 de Ionel Mugurel Gabriel, care a anunțat în primăvara anului 2021 intenția companiei de a se lista la Bursa de Valori București.