FacebookTwitterLinkedIn

DeviceHub.net oferă soluții de tipul Platform as a Service (PaaS) cu ajutorul cărora utilizatorii se pot conecta cu ușurință și gestiona de la distanță mai multe dispozitive.

„Ne-am luat foarte în serios rolul de reprezentanți ai inovației în domeniul IoT pentru România, fiind singura echipă românească selectată. Și, evident, suntem nerebdători să punem în practică tot ceea ce am asimilat săptămâna trecută în materie de bune practici și să construim un business de mare succes pe toată durata programului Challenge Up!.” a declarat Cristiana Bogățeanu, Co-fondator DeviceHub.net.

Vezi aici povestea start-up-ului DeviceHub.net și a fondatorilor lui

Pe lângă DeviceHub.net, la programul de incubare Challenge Up!, au mai fost selectate alte 11 start-up-uri europene.

Echipele câștigătoare au fost selectate după cinci zile de sesiuni intense de mentoring, workshop-uri și pitch în cadrul Challenge Up! Acceleration Week la hub:raum Cracovia, care a avut loc între 5 și 10 iulie. Peste 300 de companii din 13 țări au fost invitate să se întâlnească cu 100 de mentori, experți și antreprenori. Întâlnirile au avut ca scop ajutarea companiilor aflate la început de drum să-și lanseze mai repede soluțiile pe piață.

Vezi cine sunt ceilalți membri ai generației 2015 Forbes “30 sub 30”

Participanții au petrecut peste 40 de ore în workshop-uri, lucrând la abilitățile lor de vânzare, dezvoltare de produs, business, experiența utilizatorilor.

Programul de incubare va avea loc în Cracovia, Berlin și Londra din iulie până în noiembrie 2015.

Start-up-urile care vor încheia cu succes programul vor fi luate în considerare pentru potențiale investiții din partea Intel, Cisco și Deutsche Telekom, precum și de la alte fonduri de tip venture ale altor companii importante.