Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

Evenimente |
|

Start la înscrierile în cadrul schemei de ajutor pentru HoReCa

Din data de 29 iunie, formularul electronic de înscriere în cadrul schemei HoReCa va fi activ timp de 10 zile lucrătoare, respectiv până în data de 12 iulie, cu posibilitatea prelungirii perioadei de înscriere, informează Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului.
Help,And,Government,Aid,For,Gastronomy,Business,During,Corona,Lockdown,kitchen

„Formularul electronic de înscriere în cadrul schemei HoReCa va fi activ pe link-ul granturi.imm.gov.ro începând de marți, 29 iunie, ora 10:00”, se arată într-un comunicat al MEAT.

Schema de ajutor de stat se aplică pe întreg teritoriul României, în toate cele opt regiuni de dezvoltare și, conform documentului, este implementată de către Ministerul Economiei, prin intermediul Agențiilor pentru Întreprinderi Mici și Mijlocii, Atragere de Investiții și Promovare a Exportului (AIMMAIPE), în parteneriat cu Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS).

Bugetul alocat acestui tip de ajutor de stat este estimat la 500 milioane de euro, echivalent în lei, iar bugetul alocat Schemei pentru anul bugetar 2021, aprobat prin Legea nr. 15/2021 a Bugetului de Stat pentru anul 2021, este de 2,5 miliarde de lei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii