Cautare
, Staff

Industrie |
|

Starbucks va deschide o nouă cafenea ȋn clădirea Campus 6.1 dezvoltată de Skanska ȋn zona Politehnicii

La şase luni după intermedierea tranzacţiei cu Starbucks pentru locaţia din strada Lipscani, cea mai veche arteră comercială a Bucureştiului, firma de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox anunţă deschiderea unei noi locaţii a celui mai mare lanț de cafenele de pe piața locală ȋn clădirea de birouri Campus 6.1, din zona Politehnicii.
Affogato-styleFrappuccino_hi-res

Starbucks va opera ȋn Campus 6.1 un spațiu cu o suprafață de aproape 250 de metri pătrați, cu o terasă generoasă, care va avea legatura directă cu piaţeta proiectului, o zonă verde care va oferi Wi-Fi gratuit. Clădirea dezvoltată de grupul suedez Skanska şi noua cafenea Starbucks urmează să fie inaugurate ȋn cursul anului 2018.

Noua unitate Starbucks oferă o expunere deosebită, fiind situată la intersecţia dintre bulevardele Iuliu Maniu şi Vasile Milea, ȋn imediata vecinătate a staţiei de metrou Politehnica.

„Parteneriatul dintre Skanska şi Starbucks, doi lideri la nivel mondial pe segmentele lor, ȋntăreşte identitatea proiectului Campus 6, care va deveni un nou reper pe harta de business a Bucureştiului. Colaborarea cu Starbucks vizează crearea unui stil de viaţă modern şi o experienţă premium atȃt pentru chiriaşii clădirii Campus 6,1, cȃt şi pentru locuitorii zonei respective. Într-o piaţă tot mai concurenţială, dezvoltatorii clădirilor de birouri ȋşi propun să ofere avantaje inedite, care să vină ȋn completarea spaţiilor de lucru eficiente, cu specificaţii tehnice moderne, a declarat Bogdan Gubandru, Business Development Manager, Cushman & Wakefield Echinox”.

Proiectul Campus 6, care va mai cuprinde alte trei clădiri, va reprezenta un nou hub de birouri menit să atragă companii de IT sau tehnice. Totodată, zona este un nou pol de interes pentru studenţii Universităţii Politehnice din Bucureşti şi pentru tinerii şi angajaţii din zonă.

„Campus 6 a fost conceput de la bun început ca un hub social care dincolo de a fi o alternativă inovatoare la spațiile de birouri tradiționale, oferă celor care își desfășoară activitatea în clădirile noastre facilități care le dau posibilitatea de a se bucura de un stil de viață activ. În zonele de interacţiune dedicate atȃt companiilor din campus, dar şi comunităţii se vor putea organiza întâlniri, lucra, dar şi relaxa. Starbucks vine în perfectă completare a acestui peisaj, cu un concept dedicat proiectului. Campus 6.1 dispune de o parte din caracteristicile certificării WELL, standard care pune accent pe confortul utilizatorilor și încurajează crearea de spații de lucru creative si prietenoase, precizează Aurelia Luca, Managing Director, Skanska Property Romania”.

În prezent, Starbucks deține 20 unități în București, în timp ce rețeaua națională cuprinde 38 cafenele, fiind într-un amplu proces de expansiune.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii