Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Bunuri de consum |
|

Starbucks închide două cafenele şi deschide alte două

După ce a închis unitatea din AFI Palace Cotroceni şi vrea să le închidă pe cele din America House şi Promenada, reţeaua are în plan şi  câteva deschideri.
Starbucks

Starbucks deschide o cafenea la Hanul lui Manuc, în centrul istoric al Bucureştiului, şi prima sa cafenea la Iaşi. Reţeaua Starbucks are planuri de  extindere şi pentru anul viitor, când, în primul trimestru, va deschide alte trei noi cafenele în Bucureşti, în zonele  Floreasca, Calea Victoriei sau Upground Pipera. În plus, sunt vizate şi alte zone de dezvoltare din centrul Capitalei, precum şi în alte oraşe din România. De asemenea, brandul va extinde locaţiile existente din SUN Plaza Bucureşti şi din ţară (Cluj-Napoca şi Timişoara). Totuşi, cafenelele cu potenţial redus din Bucureşti, precum America House şi Promenada, se vor  închide, potrivit informaţiilor transmise de Costin Gheorghiu, District Manager Starbucks România. Starbucks a închis deja unitatea din AFI Palace Cotroceni.

Cea mai recentă deschidere din Bucureşti este cafeneaua din Pipera, din Novo Park. Starbucks, care a intrat pe piața locală în anul 2007, are în acest moment zece cafenele în România, dintre care șapte în București şi trei în Cluj-Napoca, Timișoara şi Constanţa.  La nivel global, brandul are în total peste 20.000 de locații și este cel mai mare jucător de pe piaţa internaţională de profil.

 Află în curând care sunt cele mai cool branduri din România

 

 

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii