Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Bunuri de consum |
|

Starbucks deschide o nouă cafenea și lansează gama Reserve

După Londra, Amsterdam și Moscova, București este a patra locație din Europa unde  clienții au la dispozitie cafelele din gama Reserve.
starbucks_reserve_mug_16_oz_0

Joi, 12 februarie 2015, Starbucks inaugurează o nouă cafenea în zona Pipera. Starbucks Reserve Strip Mall este  o cafenea cu o gamă de cafele disponibilă în ediție limitată, Reserve. După Londra, Amsterdam și Moscova, București este a patra locație din Europa unde  clienții au la dispozitie cafelele din gama Reserve, comercializate și preparate pe loc cu ajutorul sistemului Clover (o tehnologie inovatoare denumită Vacuum-Press care scoate cel mai bun gust din boabele de cafea), susține brandul.

Fiecare promoție oferă câte două sortimente de cafele, disponibile sezonier într-un număr limitat. Pentru această perioadă a anului sunt disponibile Nicaragua Cabo Azul și Panama Carmen Estate.

Gama Reserve poate fi achiziționată și boabe, iar pe pachet vor fi trecute informațiile privind proveniența ei, ferma de origine, varietatea de arbore de cafea Arabica și profilul aromatic și de savoare.

Starbucks a intrat pe piața din România în anul 2007, odată cu deschiderea primei cafenele în Plaza România. În momentul de față există douăsprezece cafenele– opt în București şi patru  în Cluj-Napoca, Timișoara, Constanţa și Iași.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii