Cautare
, Forbes Staff

Media şi entertainment |
|

Starbucks deschide o cafenea în centrul comercial Veranda

Veranda, centrul comercial dezvoltat în zona Obor de compania Prodplast Imobiliare, a semnat un contract de închiriere cu lanțul de cafenele Starbucks, ajungând astfel la un grad de ocupare de aproape 85%.
FOTO Interior Veranda

FOTO_Andrei Pogonaru_Veranda (2)”Starbucks completează oferta variată pe care o vom avea în zona de restaurante a Veranda, astfel încât vizitatorii să poată alege dintr-o gamă completă de opțiuni pentru petrecerea timpului liber. Starbucks este una dintre cele mai apreciate cafenele prezente pe piața din România și ne bucurăm că au ales să deschidă o nouă locație în centrul nostru comercial. În acest moment, toate spațiile din zona de restaurante sunt închiriate sau suntem în discuții foarte avansate cu chiriașii”, a declarat Andrei Pogonaru, dezvoltator al centrului comercial Veranda.

Citește și: Calm, BREXITUL nu mușcă!

“Urmărim mereu să deschidem noi locații, astfel încât să fim cât mai aproape de clienții noștri. Veranda ne-a oferit spațiul ideal, potrivit standardelor noastre, iar tipul proiectului, calitatea și poziționarea lui excelentă au făcut ca această decizie să fie una firească”, a adăugat Mateusz Sielecki, director regional Starbucks România.

Citește și: Primul magazin Forever 21 din România se va deschide în toamna acestui an

Cafeneaua Starbucks va ocupa un spațiu interior în zona de restaurante de la parterul centrului comercial și va avea și o terasă.

Veranda va oferi vizitatorilor 15.000 de metri pătrați de spații verzi, destinați relaxării și petrecerii timpului alături de familie și prieteni, unde se vor afla terase ale restaurantelor, dar și locuri de joacă pentru copii și pentru practicarea sporturilor în aer liber. De asemenea, centrul comercial va avea și un patinoar deschis pe tot parcursul anului, iar iarna spațiul se va transforma într-un târg de sărbători.

Veranda va avea o suprafață închiriabilă de aproximativ 30.000 de metri pătrați și va fi inaugurat în ultimul trimestru al acestui an. De asemenea, odată cu deschiderea centrului comercial vor fi încheiate și lucrările de modernizare a infrastructurii zonei Obor, în valoare de 2 milioane de euro, care presupun lărgirea străzii Ziduri Moși cu câte o bandă pe sens, precum și a trotuarului. De asemenea, va fi construit și un refugiu pentru tramvai, inexistent până acum.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii