Cautare
, Contributor

HR |
|

Standard Chartered către cei 75.000 de angajați: „Lucrați când doriți, de oriunde doriți“

Standard Chartered, companie internațională de servicii bancare, le-a spus deschis celor 75.000 de angajați să lucreze când doresc, de oriunde doresc, în speranța de a atrage forță de muncă mai diversă.  
fericire la munca shutterstock_127071926

Compania listată la Londra a devenit astfel cea mai recentă instituție financiară care face schimbări drastice permanente în viața de birou, scrie The Telegraph.

Pe lângă faptul că le oferă angajaților opțiunea de a selecta orele, zilele și locația dorită, gigantul bancar a declarat joi că este în discuții pentru a oferi spații de lucru suplimentare „aproape de casă”.

Standard Chartered se așteaptă ca aproape tot personalul său să treacă la un model de lucru hibrid până la sfârșitul anului 2023, deși a spus că cei care doresc să-și petreacă tot timpul la birou sau tot timpul acasă o pot face nestingheriți. 

Noile reguli ar putea determina marii rivali să-i urmeze exemplul.

“Ne gândim de ceva timp la problemele legate de viitorul loc de muncă. De asemenea, vedem această schimbare ca pe o oportunitate de a beneficia de o forță de muncă potențială mai largă și mai diversă“, a declarat șeful HR al băncii, Tanuj Kapilashrami. 

Standard Chartered nu este singura instituție financiară mare care face modificări permanente. La începutul acestui an, cel mai mare administrator de active listat din Marea Britanie, Schroders, a spus că personalul ar putea continua să lucreze de acasă chiar și după pandemie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii