Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

IT |
|

S&T Romania va prelua cea mai mare parte a activităților Quality Business Solutions

Mircea Neagu, Managing Director al S&T Romania
S&T Romania, subsidiara locală a furnizorului austriac de soluții IT, a depus la Consiliul Concurenței o notificare prin care solicită avizul Consiliului în legătură cu preluarea activității referitoare la soluțiile și aplicațiile software IT ale companiei românești Quality Business Solutions SRL (QBS) printr-un contract de transfer de active.

După ce Consiliul Concurenței își va exprima acordul în legatură cu acest contract, QBS va transfera către S&T Romania soluțiile și aplicațiile software IT și va deveni asociat minoritar în cadrul S&T Romania.

„Dinamica societății şi a domeniului IT&C nu au ocolit nici compania, aceasta adaptându-se schimbărilor indiferent de originea lor. Privind retrospectiv, în cei 20 ani de existență ai S&T Romania, piața IT din România a cunoscut schimbări importante. Într-o eră a mobilităţii şi a conectivităţii permanente, am înregistrat creşteri pe toate segmentele de activitate (ERP, ECM, dezvoltare software şi soluţii cloud)”, a declarat Mircea Neagu, managing director al S&T Romania.

Compania și-a început activitatea ca unic distribuitor al produselor HP în 1994. După două decenii, S&T Romania se poziționează acum printre cei mai puternici integratori de soluții IT&C.

S&T Romania, care are peste 130 de angajați și se numără printre partenerii unor companii precum Cisco, Dell, HP, EMC, IBM, Lenovo, Microsoft, Oracle, SAP etc. Pentru anul în curs, compania estimează o cifră de afaceri de 34 milioane euro, înregistrând o creștere cu peste 25% față de anul 2013.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii