Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Springtime mai deschide un restaurant la mare

springtime.JPG
Lanţul de magazine Springtime a deschis cel de-al 25-lea restaurant al lanţului, în staţiunea Costineşti, care va funcţiona în perioada sezonului estival.

Amplasat în centrul staţiunii Costineşti şi cu o suprafaţă de peste 2.000 metri părtraţi, restaurantul  devine astfel cea de-a doua locaţie Springtime de la malul Mării Negre. Noul restaurant poate servi peste 10.000 de clienţi zilnic şi îşi propune să se transforme într-unul din cele mai populare locaţii de pe litoralul românesc.

“Decizia de a deschide un nou restaurant pe litoral a venit ca urmare a interesului tot mai crescut faţă de produsele noastre, precum şi ca urmare a cererii venite din partea turiştilor care îşi doreau în Costineşti un restaurant cu un meniu diversificat, dar care să ofere şi încredere, adică să respecte toate standardele de calitate şi de siguranţă a alimentelor. Inovaţia Springtime a început în anii ´90 când am lansat pentru prima oară în România bine-cunoscuta şaorma, iar de atunci continuăm să ne surprindem clienţii cu preparate delicioase. Acum vrem să le oferim acestora bucuria unei mese gustoase şi atunci când sunt în vacanţă: inaugurăm în Costineşti un restaurant de referinţă în materie de gust, standarde de servire şi de preparare, atmosferă şi bună dispoziţie”, a declarat Maissam Mrad, Managing Director Springtime.

În plus, noul restaurant este cea de-a treia locaţie Springtime dotată cu „linie caldă” ceea ce înseamnă că o echipă de bucătari cu experienţă va pregăti turiştilor printre altele şi mâncăruri gătite dupa reţete tradiţionale româneşti. “Linia caldă” a fost inclusă întrucât în ultimii 15 ani s-a bucurat de un real succes în restaurantul Springtime Neptun, ceea ce arată preferinţa turiştilor veniţi în vacanţă pe Litoral pentru preparatele gătite ca acasă.

Aflat în plin proces de expansiune, lanţul de restaurante Springtime intenţionează să deschidă o nouă locaţie pe Litoral în perioada imediat următoare. 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii