Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Auto |
|

Spring, prima Dacie electrică, are autonomie de 225 de km și devine oficial cea mai ieftină mașină electrică din UE

Dacia a anunțat într-un eveniment online detaliile privind versiunea de serie a conceptului Spring pe care l-a prezentat în primăvara acestui an.
 aboneaza-te

Modelul electric are autonomie omologată de 225 km (baterie de 26,8 kWh) și poate fi încărcată acasă și la stațiile publice și private de putere mai mare.

Modelul va putea fi comandat din vara anului următor, urmând să ajungă la clienți începând din toamnă.

Fidel poziționării Dacia, modelul va deveni cea mai ieftină mașină electrică din UE.

Alături de modelul de serie destinat publicului, Dacia a prezentat şi o versiune adaptată serviciilor de car sharing şi o versiune utilitară, denumită Cargo, pentru livrările pe distanţe scurte fără emisii poluante.

Comenzile pentru noul model Dacia Spring vor fi preluate începând din primăvara anului 2021. Oferta comercială va cuprinde două nivele de echipare pentru varianta destinată publicului larg iar costul bateriei va fi inclus în preţul de achiziţie.

“Marca Dacia a fost întotdeauna preocupată să răspundă nevoilor reale ale clienţilor. Suntem cunoscuţi în industria auto pentru revoluţiile pe care le-am creat, începând cu Logan şi continuând cu Duster, primul SUV accesibil publicului larg. Astăzi asistăm la cea de-a treia revoluţie a mărcii noastre iar numele său este Dacia Spring. Noul model va aborda trei pieţe diferite: cea a maşinilor personale, cea a serviciilor de car sharing, care cuprinde numeroşi operatori în toată Europa şi în fine cea a transportului utilitar pe distanţe scurte, cu versiunea Cargo. Dacia Spring se va remarca fără îndoială ca soluţia de mobilitate electrică accesibilă tuturor”, Denis Le Vot, membru al Comitetului Executiv al Groupe Renault

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii