Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Tech |
|

Spotify a cumpărat platforma Podz

Spotify a cumpărat Podz, o platformă de promovare a podcast-urilor printr-o tehnologie de învățare automată.  
shutterstock_Spotify

Podz facilitează realizarea unor clipuri de un minut care pot fi folosite pentru promovarea podcast-urilor, necesare în cazul conținutului disponibil doar pe baza unui abonament, potrivit TechCrunch.

Tehnologia Podz, combinată cu cele 2,6 milioane de podcast-uri de pe platforma Spotify, “vor duce la descoperirea podcasturilor la nivelul următor – ajutând ascultătorii să găsească conținutul pe care doresc să îl asculte și creatorii să fie descoperiți și să construiască o bază de fani“, arată Spotify.

Achiziția are drept principal scop îmbunătățirea procesului de descoperire a podcasturilor, permițând utilizatorilor să răsfoiască clipuri scurte, în favoarea episoadelor de 30 de minute.

Spotify concurează pe piața podcasturilor cu Facebook și Apple Podcast pentru a atrage din ce în ce mai mulți utilizatori.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii