Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Afaceri |
|

SpotHero, o aplicație pentru parcarea mașinilor, a obținut o finanțare de 50 de milioane de dolari

SpotHero, compania americă prin care șoferii pot găsi, rezerva și plăti locuri de parcare a obținut o nouă investiție în valoare de 50 de milioane de dolari, potrivit TechCrunch.com.

Aplicația SpotHero a primit runda de finanțare serie D de la mai multe fonduri de investiții de capital de risc: Macquarie Capital, Union Grove Venture Partners, Venture Partners și alții, scrie Startupcafe.ro.

Până în prezent, compania a primit finanțări totale estimate la 118 milioane de dolari, în 4 runde de investiții, și operează în 300 de orașe din SUA și Canada.

SpotHero, o aplicație pentru parcarea mașinilor, a obținut o finanțare de 50 de milioane de dolari

Cu noua finanțare de 50 de milioane de dolari, SpotHero vrea să se extindă mai mult în orașele în care operează, să-și dezvolte platforma și să angajeze personal.

SpotHero a încheiat deja parteneriate cu companii precum Google (pentru asistentul personal Google Assistent), Waze (pentru localizarea parcărilor prin aplicația de navigație), Moovit (aplicație de orientare în transport) sau Hertz (închirieri auto).

Aplicația SpotHero a fost fondată în anul 2011 de către 3 antreprenori americani: Jeremy Smith, Lawrence Kiss și Mark Lawrence.

În România există pe piață două aplicații de parcare: Parking Spotter și Parking+Plus.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii