Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Sporurile pentru bugetari vor fi decise în Parlament

Liderii coaliţiei de guvernare PNL - USR PLUS - UDMR nu au ajuns la o înțelegere privind o decizie politică legată de eliminarea sporurilor bugetarilor care nu sunt justificate de performanță, informează Radio România Actualități.
Newly appointed prime minister Florin Citu

Reducerea indemnizației de hrană pentru bugetari și pentru tăierea mai multor sporuri ar urma să fie decise în Parlament.

Florin Cîţu: „A fost o decizie politică ca sporurile şi indemnizaţia de hrană să nu fie incluse în ordonanţa care va lua acele măsuri pentru susţinerea bugetului. Este o decizie politică. Dacă se depun aceste amendamente, bineînţeles vom vedea dacă sunt acceptate sau nu. Ordonanţa cred că mâine este în avizare, trebuie să fie la CES, şi atunci cred că mâine o să fie gata.

În continuare cred că este nevoie de o reanalizare a legii salarizării. Sporurile reprezintă astăzi, din acel 109 miliarde de lei, reprezintă aproape 26 de miliarde de lei, deci aproape 25% din anvelopa salarială. Problema este că aş vrea ca aceste sporuri şi salarizarea să fie legate de performanţe”, conform Radio România Actualități.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii