Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

SportsMoney |
|

Sportivii români, sprijiniţi de Mercedes

CEO_Mercedes_Romania_Boris_Billich_(2).jpg
Sportivii români din trei federaţii au la dispoziţiie trei autovehicule noi. 

Trei organizaţii sportive româneşti au încheiat parteneriate cu Mercedes-Benz România. Astfel, Federaţia Română de Tenis, Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern şi Fundaţia Olimpică Română au primit de la  brandul german câte un Mercedes-Benz Vito, pe care îl vor putea utiliza timp de trei ani în activităţile pe care le vor desfăşura.  

Boris Billich, CEO Mercedes-Benz România, a subliniat că sprijinul brandului se adresează nu doar sportivilor de top, ci şi celor care sunt pe cale să devină, de aceea a ales să se adreseze federaţiilor. La conferinţă au fost prezenţi, alături de Boris Billich, Ion Țiriac, Gabriela Szabo, în calitate de Ministru al Tineretului și Sportului, Andreea Răducan în calitate de Ambasador şi Coordonator PR al Fundaţiei Olimpice Române și  Camelia Potec, în calitatea sa de preşedintă a Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern.  Ministrul Tineretului și Sportului şi fosta sportivă de performanţă Gabriela Szabo a adăugat că sprijinul unui brand este foarte important în strângerea de fonduri.  

Ion Ţiriac a ţinut să menţioneze că încă aşteaptă să vadă rezultate la demersurile sale de a înfiinţa o fundaţie  a sportului românesc.  La începutul acestui an Ion Ţiriac anunţa că va dona 100 de milioane de dolari pentru aceasta, dar aşteaptă o  Lege a Fundaţiilor care să scutească deimpozite sumele rulate.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii