FacebookTwitterLinkedIn

Spitalul Monza va asigura astfel pacienților servicii integrate de diagnostic, tratament și reabilitare. Medicii spitalului Monza vor întregi echipa medicală prezentă la Constanța, acoperind specializările: cardiologie, cardiologie interventională, electrofiziologie și aritmologie.

“Ne bucurăm că vom putea fi mai aproape de pacienții noștri, oferind tratamentele medicale atât de necesare, într-un timp mult mai scurt. O mare parte a pacienților noștri provenea din Constanța, astfel încât decizia de a ne extinde in acest oraș a fost una firească. În viitorul apropiat, vom mai deschide și alte Centre de Excelență, în diferite regiuni ale țării, care au nevoie de astfel de servicii medicale”, a declarat Carmen Drăgan, președintele spitalului Monza.

Citește și: Electrolux a achiziționat producătorul de hote „Best”, o afacere de 42 mil. euro

Spitalul Monza acoperă specialități ca: neurochirurgie, chirurgie cardiovasculară, cardiologie intervențională, urologie, chirurgie pediatrică, chirurgie generală, ortopedie, chirurgie bariatrica, gastroenterologie, stomatologie, imagistică și radiologie, oferind atât servicii de diagnostic și tratament, cât și de recuperare medicală.