Cautare
, Contributor

Sănătate |
|

Spitalul Monza preia Centrul Cardioscan din Constanța

Spitalul de chirurgie cardiovasculară și cardiologie intervențională Monza, parte a grupului “Policlinico di Monza” din Italia, își va extinde serviciile de cardiologie, chirurgie cardiovasculară și cardiologie intervențională la Constanța, prin preluarea centrului Cardioscan din incinta Spitalului Județean.
 aboneaza-te
monza

Spitalul Monza va asigura astfel pacienților servicii integrate de diagnostic, tratament și reabilitare. Medicii spitalului Monza vor întregi echipa medicală prezentă la Constanța, acoperind specializările: cardiologie, cardiologie interventională, electrofiziologie și aritmologie.

“Ne bucurăm că vom putea fi mai aproape de pacienții noștri, oferind tratamentele medicale atât de necesare, într-un timp mult mai scurt. O mare parte a pacienților noștri provenea din Constanța, astfel încât decizia de a ne extinde in acest oraș a fost una firească. În viitorul apropiat, vom mai deschide și alte Centre de Excelență, în diferite regiuni ale țării, care au nevoie de astfel de servicii medicale”, a declarat Carmen Drăgan, președintele spitalului Monza.

Citește și: Electrolux a achiziționat producătorul de hote „Best”, o afacere de 42 mil. euro

Spitalul Monza acoperă specialități ca: neurochirurgie, chirurgie cardiovasculară, cardiologie intervențională, urologie, chirurgie pediatrică, chirurgie generală, ortopedie, chirurgie bariatrica, gastroenterologie, stomatologie, imagistică și radiologie, oferind atât servicii de diagnostic și tratament, cât și de recuperare medicală.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii