FacebookTwitterLinkedIn

Serialul „Spion printre demonii şoselelor” este inspirat de povestea lui Charles Falco (interpretat de actorul Damon Runyan), unul dintre cei trei oameni care s-au infiltrat vreodată în trei bande diferite de motociclişti. Cu bogata sa experienţă şi curaj extraordinar, Falco a ajutat poliţia să aresteze membrii unora dintre cele mai temute bande din America.

Prin intermediul unei combinaţii de interviuri şi reconstituiri, fiecare episod dezvăluie un nou pas din investigaţia lui Falco asupra activităţilor ilegale ale bandelor. Cu ajutorul lui Falco, FBI-ul a obţinut probele de care avea nevoie pentru a destrăma aceste bande periculoase.

În urma colaborării cu forţele de ordine şi cu ajutorul materialelor din cartea biografică a lui Falco, serialul surprinde realităţile culturii „proscrişilor pe motociclete” – o lume în care libertatea înseamnă dreptul de a purta arme şi de a face trafic de droguri, iar respectul poate fi câştigat doar impunând frică.

History este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK. Acesta deţine în portofoliu canale de televiziune tematice: History, History HD, Lifetime, Lifetime HD, Crime + Investigation, Crime + Investigation HD şi H2.

A+E Networks® UK a fost lansat în noiembrie 1995 şi operează în prezent 19 canale, cu 118 milioane de abonaţi, transmise în 45 de milioane de locuinţe din 90 de ţări, din Marea Britanie, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală şi de Est, Africa Sub-Sahariană şi Orientul Mijlociu.