Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

SPI International vrea să îşi localizeze televiziunile din România

SPI International vrea să localizeze pachetul de televiziuni FilmBox, cu care este prezent pe mai multe pieţe din Europa Centrală şi de Est, inclusiv în România, informează Media Expres.
Berk-Uziyel

Scopul companiei SPI International este de a crea un portofoliu larg de programe tematice localizate, care să ofere conţinut divers precum cel din domeniul sportiv, lifestyle, muzică şi conţinut interactiv pentru familie, în limbile diferiţilor telespectatori din această regiune, potrivit lui Berk Uziyel (foto), directorul executiv al FilmBox International, citat de „Prensario”, o publicaţie distribuită la târgul de televiziune NATPE Europe 2015, care se desfăşoară la Praga.

„Localizăm televiziunile noastre care emit în limba engleză pentru a oferi mai multe feed-uri locale în ţări în care suntem deja prezenţi, şi anume Polonia, Bulgaria, România şi regiunea Adria. Am lansat totodată mai multe televiziuni de filme FimBox în Serbia, Bosnia şi Herţegovina, Muntenegru, Croaţia, Albania şi Macedonia”, a mai spus Berk Uziyel.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii