Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

SPI International a achiziționat serviciul de televiziune Film 1 din Olanda printr-un acord cu Sony Pictures Television

SPI International a achiziționat de la rețeaua Sony Pictures Television (SPT) activele Film1, serviciul olandez de televiziune premium și conținut video la cerere. Potrivit înțelegerii, SPI va deține mărcile Film1 și va continua să opereze toate serviciile sale digitale pe platforme.
 aboneaza-te
Film1

Începând cu 1 august 2019, SPI va deține complet marca “Film1” și va opera patru canale de filme la cerere: Film1 Premiere, Film1 Drama, Film1 Action și Film1 Family.

SPI va continua să ofere atât canale analog, cât și servicii digitale în Olanda.

Film1 oferă în prezent producții olandeze și internaționale pe canalele sale de filme, care sunt disponibile pe diferite platforme de cablu, DTH și IPTV.

PUBLICITATEA PE TELEVZIIUNILE DE FILME ȘI SERIALE – SEMESTRUL I 2019

“Suntem bucuroși să anunțăm achiziționarea canalelor Film1 din Olanda, pentru că, de peste 20 ani, SPI furnizează servicii premium de difuzare filme pentru sute de operatori din 45 de țări. Fiind gazda filmelor bune, SPI se străduiește continuu să aducă cel mai bun și mai convingător conținut telespectatorilor din întreaga lume. Prin adăugarea canalelor Film1 în portofoliul nostru divers de canale analog și servicii digitale de ultimă oră, vom putea oferi selecția noastră extinsă de conținut premium tuturor iubitorilor de filme din Olanda”, a declarat Berk Uziyel, CEO al SPI International.

SPI International oferă servicii de filme analog și digitale prin intermediul mai multor canale. Sub coordonarea SPI, Film1 va dispune de o mare varietate de filme premium de la distribuitori globali, pe care abonații le vor putea accesa pe toate canalele.

SPI International este o companie media globală care are în portofoliu 36 de canale de televiziune, pe șase continente. FilmBox este cel mai important canal din portofoliul său.

PUBLICITATEA PE TELEVIZIUNILE DE ȘTIRI – SEMESTRUL I 2019

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii