Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Media şi entertainment |
|

SPI / FilmBox, parte din Kino Polska TV, a semnat un acord cu Paramount pentru difuzarea de filme de succes în Europa Centrală și de Est

SPI / FilmBox continuă să investească și să se extindă pe piața europeană centrală și de est printr-un nou acord cu Paramount Worldwide Television Licensing & Distribution. Acest nou acord va oferi abonaților SPI / FilmBox din Europa Centrală și de Est cele mai tari producții de la Hollywood și filme apreciate de critici.
 aboneaza-te
paramount RO

“Sunt încântată să vă anunț că Kino Polska TV S.A. și Paramount au semnat un acord care va bucura abonații canalelor FilmBox de toate vârstele din Europa Centrală și de Est”, a declarat Magdalena Blasiak, director de achiziții la SPI International. „Prin FilmBox, supranumit Home of Good Movies, ne străduim să aducem abonaților noștri conținut nelimitat de cea mai bună calitate. Această selecție de filme apreciate de la Paramount este un alt pas în respectarea acestei promisiuni”, a precizat Blasiak.

TOPUL TELEVIZIUNILOR DE FILME ȘI SERIALE – AUGUST 2019

Zeci de filme din box office-ul american sunt programate să completeze conținutul FilmBox, începând cu luna septembrie – printre ele ”Allied” (”Aliatul”) cu Brad Pitt și Marion Cotillard, ”13 Hours: the Secret Soldiers of Benghazi” (”13 ore: soldații secreți din Benghazi”), producție nominalizată la Oscar, regizată de Michael Bay, creatorul filmelor ”Armageddon”, ”Pearl Harbor” sau al seriei ”Transformers”; ”Ghost in the Shell” (”Spiritul din cochilie”) – regizat de Rupert Sanders, cu Scarlett Johansson în rolul principal, ”Jack Reacher: Never Go Back” (”Jack Reacher: Să nu te întorci niciodată”) cu Tom Cruise și Cobie Smulders, regizat de câștigătorul de Oscar Edward Zwick, ”xXx: Return of Xander Cage” (”Triplu X: Întoarcerea lui Xander Cage”) cu Vin Diesel și Samuel L. Jackson pe afiș și multe alte producții care vor fi disponibile atât în format analog, cât și video la cerere.

SPI International / Filmbox este o companie media globală care are în portofoliu 40 de canale de televiziune, pe șase continente.

TELEVIZIUNILE CU CELE MAI MICI AUDIENȚE LA NIVEL URBAN – AUGUST 2019

SPI este unul dintre cei mai mari furnizori de conținut Ultra HD din lume, iar FilmBox este canalul principal. Colaborând cu peste 1.400 operatori din întreaga lume, SPI utilizează cea mai recentă tehnologie care oferă celor 55 de milioane de abonați acces la conținut TV, dar și prin aplicație, inclusiv live streaming pentru programele UHD și canalele FilmBox, pe orice dispozitiv conectat la Internet prin intermediul unor playere multimedia de top, precum și prin furnizorii OTT locali.

Recent, SPI a adăugat în portofoliul săi și Film1, serviciul premium de filme din Olanda, incluzând patru canale de filme și servicii digitale.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii