Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Leadership |
|

Sphera Franchise Group îl numește pe Valentin Budeș noul director financiar al companiei

Valentin Budeş va prelua mandatul de Director Financiar al Sphera Franchise Group, începând cu luna mai 2019.  
 aboneaza-te
KFC WIFI TEST

 Sphera Franchise Group l-a numit pe Valentin-Ionuț Budeș în calitate de Director Financiar al companiei, acesta urmând să preia responsabilităţile mandatului, pentru o perioadă de patru ani, începând cu data de 9 mai 2019.

Îi spunem bun venit domnului Budeş în calitate de nou Director Financiar al Sphera Franchise Group şi suntem convinşi că, prin prisma experienţei vaste de specialist în domeniul financiar, va avea o contribuţie importantă în cadrul echipei de management în demersurile sale de îndeplinire a obiectivelor companiei. În linie cu angajamentul nostru ferm de a menţine cele mai înalte standarde de guvernanţă corporativă, suntem încântaţi că am selectat drept Director Financiar un profesionist cu peste 10 ani de experienţă, dintre care cei mai mulţi au fost în poziţii de top management”, a declarat Mark Hilton, Director General al Sphera Franchise Group.

Activitatea profesională a domnului Budeş include o gamă largă de domenii financiare, în companii de top din industrie, unde a acumulat experiență în management și a dovedit performanţe solide în coordonarea unor proiecte complexe, strategice și inter-departamentale, pe lângă abilitățile tehnice relevante. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm alături de el. În același timp, aș dori să-i mulțumesc lui Daniel Paliță pentru asumarea cu succes a funcției de Director Financiar interimar. Acesta îşi va relua rolul de Director Planificare Strategică și Relații cu Investitorii”, a adăugat Mark Hilton.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii