Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important Real Estate and Economic news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @andreea__gutu or drop me an email at andree...

Afaceri |
|

Sphera Franchise Group deschide cel de-al doilea Taco Bell din Brașov

Sphera Franchise Group deschide un nou Taco Bell în Brașov, pe data de 12 noiembrie. Este cel de-al 11 restaurant din România.
Sphera Franchise Group

Taco Bell inaugurează o nouă unitate în Centrul Comercial AFI Palace Brașov, ce are o suprafață de aproximativ 200 mp.

„Deși anul 2020 a fost plin de provocări pentru industria HoReCa, suntem bucuroși să inaugurăm un nou restaurant, în Brașov. Nu întâmplător am ales să deschidem a doua unitate în acest oraș. Am identificat o cerere mare din partea fanilor în acest oraș și iată-ne aici, din nou, alături de toți consumatorii dornici să încerce produsele originale, de inspirație mexicană. În plus, dorim să îi asigurăm pe toți clienții noștri că, în această perioadă, am implementat toate măsurile sanitare suplimentare, astfel încât să se poată bucura de aceeași experiență Live Más într-un mediu sigur”, a spus Costică Mișaca, Director General Taco Bell România.

Prin inaugurarea unității din Brașov, Taco Bell a creat 25 de locuri de muncă. Momentan, restaurantul Taco Bell din Brașov este deschis doar pentru comenzile la pachet, urmând ca din 16 noiembrie să fie disponibilă și livrarea la domiciliu, prin intermediul colaboratorilor specializați.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii