FacebookTwitterLinkedIn

Temele pe care aceștia le vor aborda sunt inovaţia în tehnologie, dezvoltarea produselor şi a afacerilor globale și importanța design-ului în dezvoltarea produselor inovative.

Robin Wauters, unul din cei mai cunoscuți jurnaliși de tehnologie din Europa, fost colaborator al TechCrunch și TheNextWeb, va susține o prezentare despre cele mai importante tendințe actuale în tehnologie și companiile mici Europene ce joacă un rol important în context.

David Bizer, fost Talent Geek al HackFwd, accelerator de afaceri din Germania care s-a închis recent, va vorbi despre motivele care au dus la eșecul proiectului și lecțiile învățate din această experiență.

Christopher Martin, Senior Expert al Bosch Research and Technology Center, unde studiază felul în care IoT poate fi introdus în aparatele de uz casnic, va vorbi despre provocările dezvoltării de produse de masă în domeniul IoT și va prezenta câteva posibilități de a le depăși.

Maria Diaconu, fondator și CEO al companiei MozaicWorks, ce a trecut prin rolurile de dezvoltator software, practicant și coach pentru metodologiile Agile și Lean, va vorbi despre importanța echipei în companiile ce dezvoltă produse tech inovative și felul în care aceste echipe pot fi construite, dezvoltate și susținute.

Vitaly Golomb, fondator și CEO al KeenSystems, și Ștefan Szakal, fondator și CEO al X3 vor aborda teme referitoare la importanța design-ului în crearea produselor. Vitaly Golomb va vorbi despre atenția ce trebuie acordată design-ului încă din stadiile incipiente ale dezvoltării produselor și bune practici în angajarea și lucrul cu designerii. Ștefan Szakal va vorbi despre lucrul cu Microsoft Design Language  din perspectiva unui designer, dezbătând conceptele și tiparele interfeței Metro și încercând să răspundă la întrebarea ”e Metro o adevărată inovație în ceea ce privește experiența utilizatorului, sau doar o încercare de captare a atenției?”.

Simon Stewart, dezvoltator software la Facebook și membru în echipa principală ce dezvoltă instrumentul de testare automată Selenium, va descrie felul în care Facebook dezvoltă varianta pentru Android a aplicației și măsurile pe care le iau pentru îmbunătățirea calității, vitezei și stabilității aplicației. Simon va descrie felul în care lucrează echipa Facebook pentru Android, de la controlul surselor de cod, la versionarea aplicației aflată în dezvoltare, la testarea și punerea la dispoziția utilizatorilor a noilor versiuni.

How to Web se adresează inovatorilor în tehnologie, antreprenorilor web, dezvoltatorilor de produse și servicii în zona web, companiilor de outsourcing interesate de inovație, investitorilor și tuturor celor interesați de impactul tehnologiei asupra modului în care este modelat viitorul. Mai multe detalii despre evenimentul de anul acesta, precum și lista actualizată a vorbitorilor confirmați sunt disponibile pe site-ul conferinței: www.howtoweb.co.