Cautare
, Contributor

I am a Breaking News Editor, with a focus on covering important IT& C and Energy news. Have a news tip? DMs are open on Instagram @georgiana1costea or drop me an email at georgiana.costea@forbes.ro

Tech |
|

Spațiul mediu de stocare al smartphone-urilor a depășit pragul de 100 GB

Capacitatea medie de stocare a telefoanelor inteligente a depășit anul trecut pragul de 100 GB, pentru prima dată în istorie.  
phone-690091_1920

Spațiul mediu de stocare al smartphone-urilor a depășit în 2020, pentru prima dată, pragul de 100 GB, arată un studiu realizat de Counterpoint Research. Pe măsură ce rezoluția fotografiilor și elementelor video a crescut și, de asemenea, folosirea în regim office și de gaming a smartphone-urilor a devenit din ce în ce mai frecventă, un spațiu de stocare amplu a căpătat o importanță majoră.

Capacitatea medie de stocare a smartphone-urilor cu Android a fost, în ultimul trimestru al anului 2020, de 95,7 GB. În schimb, capacitatea medie de stocare a iPhone-urilor a fost de 140,9 GB în aceeași perioadă de referință, arată sursa citată.

Comparativ cu anul 2019, capacitatea medie de stocare a crescut cu 5,6% în cazul iPhone-urilor și cu 20,5% în cazul telefoanelor cu Android.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii