FacebookTwitterLinkedIn

Lansat în 2014, CESA se desfășoară la nivel local în zece țări din Europa Centrală și de Est (Austria, Polonia, Cehia, Slovacia, România, Bulgaria, Serbia, Croaţia, Slovenia și Ungaria), dar și la nivel regional.

Competiția este organizată pentru a treia oară în România și se adresează startup-urilor cu o vechime de maximum cinci ani, din orice industrie, atât timp cât produsul/ serviciul se bazează pe o soluție tehnologică inovatoare.

Impact Hub Bucharest este partenerul național oficial al CESA, iar Sparking Capital este unul dintre sponsorii principali ai competiției.

“Suntem bucuroși că am semnat acest parteneriat cu Impact Hub Bucharest, partenerul naţional oficial al Central European Startup Awards, cu care avem o colaborare de durată. Vrem să ne aducem contribuţia la dezvoltarea sistemului antreprenorial românesc, alături de alţi jucători din ecosistem prin intermediul acestui parteneriat, prin investiţiile pe care le facem în startup-uri din România, prin mentoratul, know-how-ul și consultanţa pe care le oferim diferiţilor antreprenori și fondatori’’, a precizat Vlad Panait, Fondator Sparking Capital.

‘’Pentru Impact Hub Bucharest este și va fi important să atragă și să conecteze actori cât mai relevanţi în ecosistem, iar colaborarea cu Sparking Capital completează portofoliul de organizaţii alături de care lucrăm în diverse contexte. Suntem bucuroși că au decis să se alăture sponsorilor Central Europen Startup Awards și suntem convinși că prezenţa lor va dezvolta o serie de oportunităţi la care finaliștii vor avea acces’’ a declarat Oana Craioveanu, Co-Fondator și CEO al Impact Hub Bucharest.

Sparking Capital este un fond cu capital de risc de tip Business Angel, cu doi parteneri, Vlad Panait și Cristian Negruţiu. Compania are investiții de tip pre-seed și seed în startup-uri care activează în diferite domenii: market places, consumertech, marketing-tech, logistic-tech, digital transformation.