Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Spaniolul Rafael Nadal nu participă la US Open

Tenismanul spaniol Rafael Nadal, numărul 2 mondial şi deţinătorul trofeului la US Open, a anunţat că nu își va apăra titlul la New York în acest an.  
 aboneaza-te
3. Rafael Nadal

Sportivul cu 19 titluri de Mare Şlem în palmares a motivat condiţiile sanitare incerte şi noul calendar pe care îl consideră “o nebunie”, informează AFP, citată de Agerpres.

“După o analiză atentă, am decis să nu particip la US Open în acest an. Situaţia sanitară este încă foarte complicată în întreaga lume, cu cazuri de Covid-19 şi noi focare epidemice care par scăpate de sub control”, a scris jucătorul pe contul său de Twitter.

US Open va debuta pe 31 august şi va fi urmat de turneul de la Roland Garros, începând cu 27 septembrie. Acesta din urmă nu s-a putut disputa în luna mai, aşa cum era programat iniţial.

“Este o decizie pe care nu am dorit niciodată să o iau, dar de această dată îmi urmez inima, care îmi spune că deocamdată este de preferat să nu călătoresc”, a argumentat Nadal.

Organizatorii US Open mizează, în schimb, pe prezenţa numărului unu mondial, sârbul Novak Djokovic și pe alţi şase jucători din Top 10 ATP.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii