Cautare




, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Spania reintroduce restricții: Masca este obligatorie pe plajă și la piscină

Spania a reintrodus unele restricții în sudul țării. Astfel, măștile sunt obligatorii chiar și în spații deschise.  
spania litoral

În regiunea spaniolă Andaluzia, purtarea măștii a devenit obligatorie atât în spații deschise, cât și în spații închise și indiferent dacă se poate menține sau nu distanța fizică de 2 metri, scrie Digi 24. 

Această măsura se aplică inclusiv pe plaje și la piscine, unde masca poate fi dată jos doar la intrarea în apă și sub umbrelă, în condițiile în care se poate menține distanțarea fizică. 

Autoritățile spaniole au fost nevoite să recurgă la această măsură din cauza cazurilor în creștere de infectare cu noul coronavirus.

Masca poate fi dată jos doar atunci când se mănâncă sau se bea în restaurante și la terase. În restul timpului trebuie purtată.

De asemenea, atunci când se practică sport individual în aer liber nu este obligatorie, ci doar în cazul activităților în grup.

De la purtarea obligatorie a măștii în Andaluzia sunt exceptați copiii sub 6 ani și persoanele care nu pot folosi astfel de obiecte din motive medicale.

Spania este una dintre cele mai afectate țări de coronavirus cu peste 300.000 de cazuri de infectări și aproximativ 29.000 de decese.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii