Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Spania: Numărul de îmbolnăviri COVID-19 a explodat

Premierul spaniol Pedro Sanchez a declarat marți că guvernul este îngrijorat din cauza creșterii numărului de noi cazuri de infectare cu coronavirus, în special în regiunea capitalei.
 aboneaza-te
shutterstock_1684983205

Premierul spaniol Pedro Sanchez a declarat marți că guvernul este îngrijorat din cauza creșterii numărului de noi cazuri de infectare cu coronavirus, în special în regiunea capitalei, informează Agerpres.

Pedro Sanchez a mai adăugat că unele guverne regionale trebuie să lupte mai eficient cu pandemia de coronavirus, sporind eforturile de urmărire a creșterii numărului de noi cazuri precum și capacitățile lor strategice.

În contextul numărului ridicat de noi cazuri, săptămâna trecută, premierul Sanchez a pus la dispoziția autorităților din câteva regiuni aproximativ 2.000 de militari pentru a le ajuta să urmărească numărul de noi cazuri de COVID-19.

Până în prezent, 11 din cele 17 regiuni au apelat la sprijinul militar al lui Sanchez. Bilanțul publicat luni de Ministerul Sănătății din Spania arată că numărul de noi cazuri a depășit 23.000 de vineri, în timp ce numărul total, de la începutul pandemiei și până în prezent, este de 462.858. Peste 29.000 de persoane au decedat din cauza infecției cu noul virus.

Madridul a fost cea mai afectată zonă din țară în primăvară, iar jumătate din numărul de decese din cauza COVID-19 înregistrate în ultimele 7 zile au fost raportate din capitală.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii